La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 

Altres activitats
 
Independentment de la meva afició pictòrica, també en tinc una altra activitat que em dona prous satisfaccions personals i reconeixements: llegir i escriure.
Això va fer que al anar a residir a Ginebra busqués associacions o entitats similars que em poguessin servir per seguir cultivant aquest entreteniment.
Primer em vaig associar al Club del Libro en Español de Naciones Unidas en Ginebra, del que ja tenia coneixement doncs al juliol del 2004 vaig quedar finalista del seu Premio Platero de Cuento y Poesía, en la modalitat conte. Al poc temps de fer-me sòcia ja hi vaig anar a col·laborar en condició de voluntària per tirar endavant les importants tasques que desenvolupen.

També em vaig associar amb les United Nations Women`s Guild que també porten a cap tota mena d’activitats socials, artístiques, culturals, lúdiques, musicals, etc. per tal de recaptar fons i finançar projectes que proposen les mateixes associades, per als nens del tercer mon.

Finalment també vaig associar-me a la Foundation pour Genève-Spouses Cercle, un cercle força restringit i enfocat al mon diplomàtic i d’alts càrrecs d’empreses multinacionals, on desenvolupen nombroses activitats culturals fomentant que aquestes es celebrin a domicilis particulars o sales privades, principalment de l’alta societat ginebrina.
Totes aquestes experiències van ser molt enriquidores per a mi, però on vaig poder gaudir de plé de la meva afició literària va ser al Club del Libro en Español de Nacions Unides, tant per les persones que l’integren i que treballen exclusivament amb règim de voluntariat, com per les activitats que vam organitzar aquests anys i que em van permetre conèixer personalitats de molta rellevància, principalment en el camp literari i de les arts plàstiques.

 

Si voleu trobar més informació sobre aquestes activitats podeu clicar en un dels dos subtítols de "Altres activitats".